sitemeter

Felbecsülhetetlen élettapasztalatok Brüsszelből

Egy eu-s vendégmunkás kalandjai.

Friss topikok

  • pruty: komment1: hahooo Agi! A lakas tenyleg szuper, sot mostmar szuperebb is!!!! TOk jo volt ott lenni!... (2009.07.21. 10:34) Még mindig kecó
  • Miett2: Szia Ági Megadnád az e-mail címedet? Szeretnék kérdezni valamit nem nyilvánosban. miett232@gmail... (2009.04.16. 11:18) Mikor lehet jönni?
  • eszter: na, megnéztem én is, RF most sem tetszett, ez már úgy látszik mindig így lesz... de a film tényleg... (2008.07.01. 22:15) In Bruges
  • g: ja, es nagyon jok a kepek, sot, ebben a bejegyzesben igazan viccesek is:))) g (2008.05.26. 09:30) Star Wars és Victor Horta

Linkblog

Hogyan öltözzünk brüsszeli kiruccanáshoz

2008.07.09. 19:00 hag

Ez a bejegyzés első sorban azoknak szól, akik végül úgy döntöttek kihasználják az üres lakás adta lehetőségeket és kijönnek egy kicsit szétnézni. Még vannak üres időpontok, úgyhogy ha szeretnétek jönni augusztusban, szóljatok.

 

A téma kifejtéséhez kedvenc szomszédom és barátnőm, Linda egyik a bruges-i kiránduláson viselt "autfittyét" választottam:

 

 

Mintlátható esőkabátot visel, ami elengedhetetlenül szükséges Belgiumban. Egyfelől bármikor eshet, még 2 perccel a legnagyobb napsütés után is. Másrészt ha esik általában nagy szél is van, úgyhogy nem igazán ajánlanám az esernyőt.

Az ugyan nem látszik, hogy alul mi van rajta, de igazán trendiknek a gumicsizmázt ajánlanám. Persze mellette legyen nálunk egy pár szandál, mert 5 percen belül meleg tud lenni. Ha valaki nem meri követni a legújabb divatot, akkor az vegyen zárt cipőt. Semmiképp nem érdemes velúr cipővel próbálkozni, mert az első esőnél tönkremegy. Szerintem a bőr, vagy részben bőr edzőcipő sem az igazi, mert előbb-utóbb átázik és amikor megszárad merev lesz és megtörik. Nekem már kezd tönkre menni a kedvenc szandálom, mert folyamatosan nedves lesz. Eddigi tapasztalataink szerint a legcélszerűbb valamilyen textil cipővel próbálkozni, ami hamar megszárad és nem megy tönkre a víztől.

Kiegészítőnek napszemüveget ajánlok, mert amellett hogy öltöztet, eső után valóban szükség lehet rá.

Azért a naptejet se felejtsétek otthon, mert noha nem úgy néz ki, mintha jó idő lenne, nekem már sikerült kicsit leégnem.

Az idő egyébként nagyjából mindig ugyanolyan: reggel 10-12 fok, borult idő. Délelőtt esetleg délután is eső, majd úgy 6 óra felé el kezd kisütni a nap és verőfény van egészen este 10-ig. 25 foknál még soha nem volt melegebb amióta itt vagyok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hakeddvanakkor.blog.hu/api/trackback/id/tr64560985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása