sitemeter

Felbecsülhetetlen élettapasztalatok Brüsszelből

Egy eu-s vendégmunkás kalandjai.

Friss topikok

  • pruty: komment1: hahooo Agi! A lakas tenyleg szuper, sot mostmar szuperebb is!!!! TOk jo volt ott lenni!... (2009.07.21. 10:34) Még mindig kecó
  • Miett2: Szia Ági Megadnád az e-mail címedet? Szeretnék kérdezni valamit nem nyilvánosban. miett232@gmail... (2009.04.16. 11:18) Mikor lehet jönni?
  • eszter: na, megnéztem én is, RF most sem tetszett, ez már úgy látszik mindig így lesz... de a film tényleg... (2008.07.01. 22:15) In Bruges
  • g: ja, es nagyon jok a kepek, sot, ebben a bejegyzesben igazan viccesek is:))) g (2008.05.26. 09:30) Star Wars és Victor Horta

Linkblog

Star Wars és Victor Horta

2008.05.25. 12:08 hag

Múlt vasárnapot a kultúra jegyében töltöttük. Egyrészt meglátogattuk a Star Wars kiállítást (http://www.starwars-theexhibition.com/exhibition.html), másrészt elmentük egy városnézésre.

A Csillagok Háborúja jó volt, bár még jobb lett volna, ha nem lett volna ott többszáz 5 évesnél fiatalabb kisfiú (általában hasonlóan lelkes tekintetű apukával).

Láttuk Yodát eredetiben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy milyen lett volna Yoda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Találkoztunk Vader Nagyúrral:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És megtudtuk, hogy valószínűleg a SW is  része a Világméretű Összeesküvésnek, mert Han Solo még mindig be van fagyasztva! Saját szememmel láttam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek után elmentünk a városnéző-túrára. Már az elején gyanakodni kellett volna, mert mi háromnegyed órával a hivatalos kezdés után érkeztünk és azt hittük, hogy lekéstük a dolgot. Ehhez képest 45 perc elteltével még mindig ott tartottak, hogy akkor ki és merre is megy. Kb. másfél órát bírtuk a kultúrprogramot és az 5. Victor Horta szecessziós épület megtekintése után a képregény múzeumban megszöktünk. Victor Horta (http://en.wikipedia.org/wiki/Victor_Horta ) egyébként az egyik leghíresebb belga építész és mellesleg portugál volt.:-)

Búcsúzóul egy kép a múzeumból. Én és a világ legnagyobb törpéje:

1 komment

Címkék: victor horta star wars smurf

A bejegyzés trackback címe:

https://hakeddvanakkor.blog.hu/api/trackback/id/tr87486487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

g 2008.05.26. 09:30:20

ja, es nagyon jok a kepek, sot, ebben a bejegyzesben igazan viccesek is:)))
g
süti beállítások módosítása