sitemeter

Felbecsülhetetlen élettapasztalatok Brüsszelből

Egy eu-s vendégmunkás kalandjai.

Friss topikok

  • pruty: komment1: hahooo Agi! A lakas tenyleg szuper, sot mostmar szuperebb is!!!! TOk jo volt ott lenni!... (2009.07.21. 10:34) Még mindig kecó
  • Miett2: Szia Ági Megadnád az e-mail címedet? Szeretnék kérdezni valamit nem nyilvánosban. miett232@gmail... (2009.04.16. 11:18) Mikor lehet jönni?
  • eszter: na, megnéztem én is, RF most sem tetszett, ez már úgy látszik mindig így lesz... de a film tényleg... (2008.07.01. 22:15) In Bruges
  • g: ja, es nagyon jok a kepek, sot, ebben a bejegyzesben igazan viccesek is:))) g (2008.05.26. 09:30) Star Wars és Victor Horta

Linkblog

Mechelen

2008.06.02. 19:31 hag

Tegnap, némi tanakodás után - egész délelőtt úgy nézett ki, hogy esni fog - végül elmentünk Mechelenbe kirándulni. Szerencsére nagyon szép idő volt.

Mondjuk nem volt olyan nagy kirándulás, mivel kb. 30 percre van Brüsszeltől. Igazából semmi nagyon különleges nincs Mechelenben (ha valaki hallott már a városról, az általában a foci miatt van) nekem mégis nagyon tetszett. Pár hete Leuvenben voltunk, ami nekem nagy csalódás volt, ezért nyilván kisebbek voltak az elvárásaim.

Ha valaki eljön meglátogatni és ki akar mozdulni kicsit Brüsszelből, akkor feltétlen ajánlom Mechelent. Természetesen itt is van főtér, meg templomok, sőt még egy kis folyó is. Az egyik templomban, amiről a Lonely Planet tévesen azt írja, hogy nem lehet megnézni, még egy eredeti Rubens is van.

Íme a főtér:

Ez egy templom a főtéren, de nem ebben van a Rubens:

Ez pedig egy Aranyhal nevű vendéglátóipari egység, ahol ittunk egyet. A muskátli mögötti részt kell nézni!

Ma meg tollasozni akartunk menni, de úgy tűnik az égiek nem akarják, hogy sportos életet éljünk, mert a reggeli verőfény után, pont a munkaidő végén iszonyat szutyok idő lett. Sajnos, ez egy olyan város, ahol reggel nem érdemes tartalék-cipő nélkül elindulni, mert estére egy teljesen más évszak is lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hakeddvanakkor.blog.hu/api/trackback/id/tr50499958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása